Yllätyin täysin kun kotona keittiön pöydällä odotti iso ja paksu kirjekuori.

Päälle oli liimattu mustikan- ja mustaviinimarjan kuvia ja vielä Sudoko ruudukko. Paketissa oli ruusu-kortti (johon myös oli liimattu Sudoko ristikko), salmiakkia ja aivan IHANAA lankaa! Lanka on juuri oikean värinen. Se on minulle täysin uusi tuttavuus nimeltä "Trekking pro natura". Lanka sisältää 75% villaa ja 25% bamboa. SNYni ehdotti että kudon sukkia siitä ja lupasi että saisin ohjeen. Otan ohjetta mielelläni vastaan, jotta saan oikeat silmukka luvut. Tästä langasta tulee varmaan todella upeat pitsi tai palmikko sukat? Väri on niiiiiiiin ihana......KIITOS Sny!!!

Huomasin että edellisessä kirjeessä joka SNY kirjoitti oli kysymys, johon en ole vastannut.Kysyit jos haittaa että et ole ehtinyt kudota minulle mitään. Mutta eihän se toki haittaa, mutta mielelläni otan vastaan jotain mitä olet tehnyt. Aina on hauskaa saada käyttöönsä muitten tekemiä hienoisuuksia.

877578.jpg

Kuva vääristää langan väriä, se ei ole kiiltävä, eikä noin kirkkaan punainen.

Langasta tuli mieleen, että se on kun tehty minulle, koska harrastan "Trekkingiä" ja olen kohta menossa muutaman päivän lomalle, kävelemään luontoon rinkka selässä.

 

 

Yritän ottaa päivänvalossa uuden kuvan myöhemmin.