Aika rientää taas, niin ettei ehdi päivittää blogiaan. Tässä vähän tapahtumia kuvin keraa, mitä kevään ja alkukeäsn aikana on tapahtunut.

 

Olen taas neulonut sukkia, tässä yhdet.

 

Sitten neuloin tilaustyönä vauvalle takin

 

Ja sen jälkeen olen neulonut yhden testi neuleen. Ideana se että haluan tuon villapaidan itselleni, mutta en löytänyt aikuisten mallia mistään. Joten neuloin ensin pienen koon ja opiskeln miten se tapahtuu ja jossian vaiheessa sitten neulon itselleni.

 

Tämän valkoisen liivin viimeistelin, se on jäänyt kesken joskus muutama vuosi sitten, mutta on nt vihdoin valmiina.

 

Madlin huivikin on ollut jo kauan valmiina ja siitä tuli sangen ihana :)
 

5.4.2011%20Estonian%20Lace%20Madlin%20kl5.4.2011%20Estonian%20Lace%20Madlin%20kl9.12.2010%20Estonian%20Lace%20Madlin-nor

 

Löysin toisesta blogista pelmeeni reseptin ja tottakai oli pakko testata! Niissä ei ollut ihan tarpeeksi makua, ensi kerralla täytyy uskaltaa maustaa lihaa voimakkaammin. Mutta tykkäsin tehdä niitä, joten varmasti teen taas uudestaan.

 

 P%C3%A5sk%20002-normal.jpg

Olen aika monta kertaa tässä kevään-kesän aikana savustanut kalaa ja silloin on mukavaa myös istua ja tujoittaa tulta.

 

 P%C3%A5sk%20016-normal.jpg

Eilen kun ukko siivosi liiterin niin hän löysi nämä vanhat aarteet. Sinikantinen lehti on vuodesta 1963. Kannen vaatteet ovat viimeistä huutoa tällä hetkellä, joten taas näemme että mitään ei saa heittää pois vaan kaken kannattaa säästää. Toinen on kirjekurssi jossa opitaan ompelemaan, niitä taisi olla noin 10 lehteä (myös kaavat oli mukana) lehtiä oli 5-6 kpl ja ovat myös 60-luvun alkupuoliskolta. Minua rupesi himottamaan tuo mekko joka on tuossa kannessa.....saas nähdä jos saan aikaiseksi ommella sellaisen itselleni.

 

 Lisäys 23.2.2013 Vuodatus hukkasi kaikki kuvat ja nyt yritän pikkuhiljaa korvata osan kuvista, kaikki minulla ei oletallessa.